free log

طريقة عمل شيكولاته الفيريرو روشيه (الخطوات بالصور)









المقادير :
  1. كمية من البندق العادي والبندق المجروش
  2. شكولاته خام 200 جرام
  3. ملعقتان كبيرة شوكولاته نوتيلا.
  4. من 40 الى 50 جرام زبدة (اي نصف اصبع)
  5. قوالب اشكال





الطريقة :
  1. تحطون الزبدة + الشيكولاته الخام في حمام مائي 
  2. وتذوبونها زي الصورة
  3. تضيفون كمية من البندق المجروش 200 غرام تقريبا 
  4. تضيفون ملعقتاان نوتيلا على الخليط لين تصير زي الصورة



طريقة عملها في القالب:

  1. تزيدوا كمية بسيطه جدا في القالب عشان يبان الشكل
  2. تضيفون البندق عليه 
  3. تحطون الخليط على القالب 
  4. وتكملوا زي الخطوات الثلاث الأولى 
  5. بعد ما تخلصون تحطوها في الثلاجة لين تجمد مرة 




الخطوهـ الأخيره
تطلعوها من الثلاجة و تقلبوها طبعا على حسب القالب اللي بتحطيه



الابتساماتEmoticon